Gala Spring Super Blog 2019 – Cu și despre oameni

Primăvara aceasta am intrat pentru a 4-a și ultima oară în cursa neobișnuită numită SuperBlog. De obicei îmi poartă noroc numărul 3, de data aceasta se pare că a fost să fie numărul 4. Așa că, iată-mă:

This is me. Premieră aici pe blog, în sfârșit o poză cu mine. 🙂

Dar nu despre trofeu sau despre concurs vreau să scriu astăzi, ci despre oamenii pe care i-am cunoscut la gală și despre ce mi-a inspirat fiecare dintre ei.

Sensibilitate

Irninis mi-a apărut și în realitate la fel cum mi-am imaginat-o în timp ce îi citeam textele: o prezență discretă și rafinată, care inspiră sensibilitate. Nu întâmplător, Irninis are un portofoliu impresionant de interviuri de colecție cu personalități ale vieții culturale și nu numai. În fiecare duminică, de la 17:00, Radio Seven difuzează emisiunea Vorbe cu Personalitate, moderată de Irninis.

Bucurie

Cătălina mi-a inspirat bucurie și voie bună de cum am văzut-o. Cu siguranță acesta a fost magnetul care m-a făcut să trec peste timiditatea specifică și să mă duc să o cunosc înainte de gală. Nu întâmplător, bucuria Cătălinei și vocea ei caldă au găsit o căsuță primitoare la Itsy Bitsy, postul meu de radio preferat. Before & After, in fiecare vineri de la 15:00.

Talent

Despre Andrei am aflat la gală că e muzician, dar cam atât. Odată ajunsă acasă, mi-am zis „ia să văd ce cântă băiatul ăsta!”. Și uite-asa, luni la birou ascultam pe repeat una dintre melodiile lui Andrei. Dincolo de bucuria de a fi descoperit o voce foarte plăcută, nu pot să nu mă întristez din nou că sunt atâția oameni talentați în muzică despre care auzim doar din întâmplare.

 

Răbdare

Claudia este la a 18-a ediție de Superblog. Și nu în calitate de participant, ci de organizator. Iar ca să te ocupi de ceva atât de complex… îți trebuie cu siguranță o doză infinită de răbdare. Găsește sponsori, convinge-i, vorbește cu bloggerii, moderează conflictele, răspunde tuturor întrebărilor, organizează evenimente… și probabil n-am cuprins nici 10% din tot ce face Claudia în spatele scenei.

Jovialitate

Pe Oana am simțit-o plină de voie bună chiar de pe grupul de Facebook dedicat Superblog-ului și din conversațiile pe care le-am mai avut pe marginea probelor, dar tot așa am descoperit-o și în realitate. Un exemplu de jovialitate și de poftă de viață, gata oricând să-și facă prieteni noi. N-am niciun dubiu că o vom vedea pe podium într-una din edițiile viitoare, pentru că a avut un parcurs în crescendo.

Pasiune

Doamna Ana-Maria Nedelcu a fost gazda noastră, în calitate de manager al Hotelului Miorița din Neptun, locul unde s-a desfășurat gala. Recunosc, nu m-am dus acolo cu mari așteptări, pentru că am niște păreri preconcepute despre litoralul românesc și de obicei prefer să îmi fac vacanțele de vară în afara țării. Dar hotelul a fost o surpriză extrem de plăcută, mult peste ceea ce mă așteptam eu. Hotelul are 3 stele corecte, iar corpul în care am stat noi a fost complet renovat, cu camere curate și primitoare.

Atunci când am auzit-o pe doamna Nedelcu vorbind, am înțeles că transformarea hotelului nu poate fi decât meritul dumneai, pentru că mi-a transmis o energie și o pasiune pe care rar o găsești în domeniul serviciilor.

Ambiție

Dana a fost cea care, indirect, m-a inspirat să dau 200% pentru câștigarea competiției SuperBlog. Am remarcat-o pe Dana chiar în ediția în care primea ea trofeul, după un parcurs foarte bun care dovedea o mare ambiție dar și o investiție impresionantă de timp și de energie. Am învățat de la Dana să ies din tipare și să caut abordări neobișnuite pentru temele date.

Putere

Întâlnirea cu Roxana a fost, poate, cel mai emoționant moment de la gală, pentru mine. Mă fascinează oamenii puternici, care merg prin viață cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze chiar și atunci când au mai multe piedici în fața lor decât alții. Roxana a fost o inspirație și un exemplu de putere și voință pentru care am toată admirația.



În rest: soare, masă, dans, muzică – lucruri efemere, pe care uneori le uiți mai devreme decât ți-ai dori. Singura amintire persistentă în timp este amintirea oamenilor cu care te-ai intersectat și care te-au inspirat.

Cam asta a fost gala Superblog pentru mine, într-o înșiruire de emoții.

O poveste cu și despre oameni.

8 gânduri despre „Gala Spring Super Blog 2019 – Cu și despre oameni

Adăugă-le pe ale tale

  1. Ce frumos! Mulțumesc pentru cuvinte. aș adăuga și eu o trăsătură pe lista ta: modestie – Mădălina. în cel mai bun sens posibil. Am descoperit un om care știe multe, cu capul pe umeri și care vede dincolo de aparențe, toate astea fără să o ia razna. Pe cât de talentată ești, pe atât de suavă și modestă!

    Apreciat de 2 persoane

  2. M-ai făcut să regret și mai tare că am lipsit (motivat) de la Gală!
    Chiar dacă nu mă număr printre preferași sau câștigătorii de pe podium, mi-ar fi plăcut să te cunosc offline. Ești printre puținii care pare a vedea lucrurile mai, ”altfel”.
    Felicitări și sper ca viața să ne ofere șansa să ne întâlnim!
    Fie și la o vorbă (vorba vine :)) și o cafea!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑