Destinatie NErecomandata familiilor cu copii mici: GClub, Breaza

In dorinta de a mai schimba putin decorul de weekend, am evadat sambata dimineata la GClub din Breaza, in compania unor prieteni care au si ei un baietel de-o seama cu O.

Sincer nu ne-am gandit prea mult ce o sa facem pe acolo, principalul nostru obiectiv fiind sa lasam copiii sa se joace impreuna, si sa ma respire niste aer o idee mai curat decat cel din Bucuresti.

Experienta, per total, a fost o mare dezamagire pentru noi. O e argint viu si n-are stare, cu atat mai putin intr-un loc nou pentru ea, in care are totul de explorat si nicio secunda de pierdut. Ceea ce se dovedeste a fi foarte frustrant si ne-relaxant pentru parinti, atuci cand locatia aleasa este complet NOT child-friendly.

Si sa vedem de ce:

Camerele

Foarte mari, asta ar fi singurul lor plus. Cam de 30+ mp2, varianta standard, sau 55mp2 varianta deluxe.

Si-acum minusurile:

– Prizele – foarte multe, accesibile (nu dupa vreun dulap sau ceva), fix la nivelul la care ajunge o manuta de copil de 1 an si ceva. Norocul nostru ca O nu e genul care sa bage degetul in priza si le-a ignorat complet, dar tot am stat cu stres.

– Noptiere joase, cu veioze de sticla. O a aflat cum e sa se friga dupa ce pune mana pe becul veiozei.

– La baie – o perie de wc încastrată cumva elegant in perete, ceea ce nu iti lasa nicio posibilitate de a o lua din calea copilului. Care, dupa cum se stie, e atras ca un magnet de periile de wc.

Restaurantul

– Aveau un singur scaun de masa pentru bebelusi, si acela cam subred. Noi am fost in formula cu 2 copii si „norocul” nostru a fost ca O nu avea timp de mancare, fiind ocupata cu explorarea. Asa ca ei nu i-a trebuit scaun.

– Salonul de fumatori si de nefumatori erau separate doar conceptual, caci fumul se ducea de colo colo fara nicio problema. Asa ca ne-am afumat cu totii.

– Restaurantul se desfasoara pe 2 nivele, parter si etaj. La etaj se organiza o petrecere de botez, incepand cu 3 dupa amiaza, petrecere care consta in muzica populara data la maxim, ursitoare, vrajitoare, dansuri, lucruri de-astea. Noi am luat masa la parter, dar era destul de greu sa ne auzim unii pe altii din cauza zgomotului. In plus, O era atrasa maxim de ce se intampla la etaj, asa ca am tinut-o numai intr-un du-te vino pe scari, sa tragem cu ochiul la ce se intampla.

Curtea

– Niciun fel de locusor de joaca amenajat pentru cei mici

– Hotelul e situat fix pe DN1, asa ca daca iesi cu cei mici in fata lui esti la 3m de sosea. Nu e o alternativa pentru un pic de aer curat, cand stai cu grija ca piticotul o zbughieste in strada.

– In spate se iese intr-o mica zona verde, dar pe care noi am prins-o foarte inamolita, si oricum fara nimic atractiv pe ea.

Breaza

– Nu mi-e clar de ce se duc oamenii in Breaza, ca mi s-a parut complet neospitalier oraselul, foarte neturistic si fara centre de interes. Parcul era murdar si pustiu, am cautat herghelia din localitate unde am vazut niste caluti timp de 10 minute, dar nu era un loc de stat, mai ales cu un copil mic. Probabil vara ai alte oportunitati, pentru ca se pot face niste trasee montane plecand din Breaza. Dar in rest…

In concluzie, nu mai calcam pe acolo si nici nu as recomanda locatia. Dar, evident, impresiile negative au la baza statutul nostru de parinti ai unui copil extrem de energic si curios. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: