Țup – Imposibil e doar un cuvânt

Cu Poveștile Cristinei m-am întâlnit de mult, pe Facebook. Pentru cine nu stie încă de ele, ei bine sunt o colecție maaaare de povesti originale, audio, in lectura unor persoane cunoscute din media: Andreea Esca, Alex Dima, Paula Herlo și mulți alții. Sunt scurte, simpatice, de impact și – gratis 🙂

Le găsiți aici, noi le-am ascultat cam pe toate.

Am apreciat această inițiativă de a oferi povești gratis, cu atât mai mult cu cât se simte munca și efortul investit în ele.

Așa că atunci când am auzit că una dintre povești se va transforma într-o carte, m-am bucurat și am comandat-o imediat ce s-a pus în vanzare.

Tup, Imposibil e doar un cuvânt. E o poveste a Cristinei prin alianță, ca să zic așa, pentru că e scrisă de soțul ei Alex.

Când a primit-o Olivia, s-a uitat lung la ea și a recunoscut mica ciocârlie, zicând: eu am ascultat povestea asta, mai demult.

Memoria copiilor e excepțională câteodată.

N-am reușit să scap cu promisiunea că vom citi cartea la culcare, așa cum îmi propusesem, și nici cu intenția mea de a o parcurge pe capitole. Nu! Ne-am pus pe jos ATUNCI și am citit toată cartea, din scoarță în scoarță, preț de o oră. Parol, o oră pe ceas, m-am uitat pentru că tot punea soțul presiune, pe motiv de foame.

Olivia a fost emoționată ca si atunci cand am ascultat povestea audio. Și-a reamintit de Țup si de Buhu Pădurii, dar a cunoscut și personaje noi, ca Melcul Fulger și Corbul Tor.

Povestea e scrisă foarte echilibrat, zic eu, e și sensibilă dar fără să depășească limita de toleranță a copiilor, e și amuzantă, dar un umor fin, ironic pe alocuri, pe care Olivia l-a gustat din plin. Singura ei bilă neagră e că fiecare capitol se termină așa cu suspans și NU poți lăsa cartea jos, trebuie sa o devorezi pe toată dintr-o lectură 🙂

Ca orice produs gândit cu pasiune, Țup are și un…trailer!

Eu recunosc că am luat si cealaltă carte din colecție, O girafă in spațiu, dar încă o țin ascunsă la birou, o scot la înaintare intr-o zi potrivită, n-am vrut să le aduc pe amândouă acasă în aceeași zi. Așa că despre ea nu pot spune încă prea multe, revin cu detalii după ce ajungem să o citim.

Lecturi inspirate! Și pentru cei mari, și pentru cei mici!

(Sursa foto banner: pagina de Facebook Poveștile Cristinei)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: