Interviu cu Mai-Marele Cântarelor (sau cum să slăbești ușor și sănătos)

În exclusivitate aici pe blog, sunteți martorii unui moment istoric: o să intru în cartea recordurilor ca fiind prima super-blogger-iță care a reușit să îi ia interviu… unui cântar. Și nu orice cântar! E vorba chiar de Mai-Marele Cântarelor.

Ce? Cum?

Păi hai mai bine să aflăm chiar de la domnia sa despre ce-i vorba.

Introducere în viața unui cântar mai neobișnuit

Eu: Bună ziua, domnule cântar și bine ați venit în Căsuța Oliviei. Sunt onorată că mi-ați acordat acest interviu, sunt convinsă că timpul dumneavoastră este extrem de limitat.

Mai-Marele Cântarelor (numit, în continuare, MMC): Mulțumesc și eu pentru această șansă. Sincer, cu timpul stau bine, doar că până acum nu s-a gândit nimeni că mi-ar plăcea să mai ies și eu în lume și să schimb două vorbe… Sunteți prima! 

Eu: Atunci mă bucur și mai tare. Haideți să începem cu întrebarea care sigur e deja pe buzele tuturor: De ce tocmai „Mai-Marele Cântarelor”?

MMC: Păi…nu că mă laud, dar sunt, cum ați spune voi bloggerii, un influencer. Toate cântarele din lume îmi raportează mie, îmi spun poveștile lor de viață, eu organizez conferințe, schimburi de experiență și alte evenimente similare. Avem și noi nevoie de socializare, că prea suntem călcate-n picioare toată ziua…

Eu: Cam cât de des e călcat în picioare un cântar?

MMC: Depinde. Unele-s mai norocoase. Stăpânii au metabolism bun, mănâncă sănătos, n-au niciun stres cu greutatea. Cântarele din astfel de case sunt uitate cu lunile, au timp berechet să se recreeze, să filozofeze. Dar pentru altele fiecare zi e un calvar. Unii se cântăresc dimineața, la prânz și seara, ba se mai și răzbună pe cântar când îl văd că indică același număr.

Eu: Deci înțeleg din spusele dumneavoastră că aveți oarecare experiență cu diversele diete și cu rezultatele lor, e adevărat?

MMC: Adevărat, desigur. Păi dacă nici eu n-am, atunci cine? Ba chiar sunt mai precis decât un nutriționist. Pentru că el recomandă, dar numai eu pot spune ce-a funcționat și ce nu. 

Eu: Incredibil! Simt că vom fi martorii unor dezvăluiri surprinzătoare și folositoare. Îmi spuneți, vă rog, care e cea mai eficientă dietă, din tot ceea ce ați cântărit dumneavoastră?

Despre dieta perfectă și tainele ei

Smart-Diet-Experience-2

MMC: Dieta perfectă trebuie să fie în primul rând o dietă sănătoasă și echilibrată. Foarte mulți oameni, de exemplu, fac greșeala de a crede că dacă se înfometează sau mănâncă din 2 în 2, vor slăbi. Nimic mai greșit. Pentru că cel care azi moare de foame cu gândul la kilogramele în minus mâine va da iama ca un lup în prăjiturile aniversare aduse de colegul corporatist. Și așa apar excesele, și așa se pun kilogramele, în loc să se dea jos.

Eu: Dar celebrele diete proteice? Despre ele ce știți?

MMC: Ha ha, noi, cântarele, numim aceste diete „du-te vino”. Știi de ce? Pentru că slăbești spectaculos și te îngrași la fel de spectaculos. Ca un yo-yo. Du-te vino. Simplu.

Eu: Bine, dacă știți ce NU funcționează, presupun că știți și ce FUNCȚIONEAZĂ. Aveți vreo rețetă magică?

MMC: N-am rețete, sunt doar un observator. Dar din poziția mea privilegiată, am observat în ultima vreme semne îmbucurătoare. A apărut un serviciu de livrare la domiciliu a unui meniu săptămânal, conceput de nutriționiști, care pare să dea rezultate excelente. Uite, luna trecută am cântărit-o pe Tănțica – o brunetă focoasă foc, dar cu indice de masă corporală sărit de 35! Tănțica auzise de acest serviciu, Smart Diet Experience, și decisese să încerce și ea. Jur, a funcționat!

Eu: Aveți și cifre? Să știm și noi!

MMC: Desigur, mă hrănesc cu cifre. A slăbit Tănțica mea 6kg în prima săptămână de meniu Smart Purple, 5 kg în a doua și 3 kg în următoarele săpămâni. Și continuă. Și-a atins obiectivul, dar cică a fost așa de gustoasă mâncarea, că mai comandă. 

Eu: Smart Purple ați zis? Ce-i asta?

MMC: Sunt trei meniuri: White, Purple și Green. Toate au același rezultat, sunt preparate din produse bio, fără conservanți, singura diferență e de gust. Că na, așa sunteți voi oamenii, pretențioși: unuia nu-i plac ciupercile, altul nu mănâncă deloc carne… așa că există un meniu pentru fiecare gust. Uite, ți-am pregătit un rezumat, să mai scutim din întrebări. 

Dă click sau atinge ecranul dacă vrei să vezi un exemplu de meniu pentru o zi din fiecare pachet. Vezi că ți se poate face foame citindu-le.
🥗 Smart White
🌟 Mic dejun: Granola cu banane și cacao
🌟 Prânz: Supă cremă de năut
🌟 Gustare: Fursecuri cu semințe și stafide
🌟 Cină: Pui în sos de vin cu mazăre și ciuperci
🍏 Smart Purple
🌟 Mic dejun: Porridge cu fructe exotice
🌟 Prânz: Supă cremă de vită picantă cu roșii
🌟 Gustare: Biscuiți cu merișoare și portocală
🌟 Cină: Tocăniță de ciuperci cu carne de curcan
🌿 Smart Green
🌟 Mic dejun: Fursecuri cu nuci și caise
🌟 Prânz: Supă cremă de mazăre
🌟 Gustare: Granola cu ovăz
🌟 Cină: Orez cu legume

Despre alte mici secrete și motivația ideală

Eu: Mulțumesc pentru informații, sunt… delicioase! În afara acestei recomandări, aveți și alte sfaturi de urmat, pentru cineva care vrea să slăbească?

MMC: Da! Există 3 reguli simple și de efect:

🌟 Să mănânci la ore fixe

🌟 Să nu consumi alcool

🌟 Să consumi doar preparatele din meniu, nimic extra.

Eu: Sună logic. Dar… motivația? Pe ea de unde o comandăm?

MMC: Motivația trebuie să vină din interior. Nu slăbești nici pentru soț, nici pentru prieten, nici pentru vreo competiție cu altcineva. Slăbești pentru stima de sine, pentru sănătatea ta, pentru a te simți bine în propria ta piele. E simplu.

Eu: Uhm… pentru un cântar, dați-mi voie să vă spun că aveți o gândire foarte sănătoasă. Mulțumesc încă o dată că mi-ați acordat acest interviu.

MMC: Mulțumesc și eu. Să vă fie util!


Nu-i așa că a fost un interviu inspirat? 😉 Data viitoare, vânez un frigider.

Articol înscris în competiția SuperBlog 2019

Sursa foto: smart-diet-experience.ro și pixabay.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑