Vindem-ieftin, cumpărăm-inteligent!

articol-superblog

Episodul 1: În care astrele se aliniază în casa construcțiilor

O, bărbații!

Aceste ființe unice și mereu imprevizibile!

Nu știu alții cum sunt, dar iubitul meu e plin de surprize. Viața alături de el e ca un montagne-russe care ba mă urcă, ba mă coboară, ba mă trântește de-a binelea la pământ. Noroc că, de cele mai multe ori, știe cum să-mi dea direcție și sens.

Prima surpriză pe care mi-a făcut-o anul acesta a fost ideea de a ne face un credit împreună și de a construi o casă. O casă numai a noastră! M-am bucurat, desigur, deși era un efort finaciar considerabil pentru amândoi. Dar era totodată un semn de maturitate și o dovadă incontestabilă a faptului că își dorea o relație stabilă.

Așa că am acceptat fără să clipesc, am cumpărat terenul, am făcut proiectul și am bătut palma cu o echipă de constructori. Am obținut toate avizele și ștampilele necesare și tocmai ne pregăteam sufletește pentru a începe sesiunile de shopping într-un domeniu de care habar n-aveam cu ce se mănâncă.

Episodul 2: În care norocul începe să scârțâie

Numai că a venit surpriza numărul doi.

Iubitul meu drag a binevoit să-și rupă piciorul. Da, da! În cel mai nepotrivit și mai aglomerat moment posibil! Nimic foarte grav, din fericire, dar totuși goana după materiale de construcție nu e activitatea preferată a celor nevoiți să țopăie pentru câteva luni în două cârje.

materiale de constructie.png

Și iată-ne puși între ciocan și nicovală. Pe de o parte, trebuie să cumpărăm toate cele necesare cât mai rapid, pentru că echipa de constructori nu poate sta după noi, pe de alta… nu prea știm nimic despre domeniu și nici nu ne mai putem baza pe vizitele la hypermarketurile de profil.

Așa că facem și noi ce face tot omul când îl chinuie o întrebare existențială: căutam pe Google magazine online care să vândă materiale de constructie și care să aibă recenzii bune.

Episodul 3: În care aflăm despre vindem-ieftin.ro

Internetul este, fără niciun dubiu, cel mai mare ajutor al zilelor noastre. După o sesiune rodnică de căutări și după vizualizarea unor recenzii video, ne-am îndrăgostit pur și simplu de conceptul unic al celor de la vindem-ieftin.ro.

Nu numai că magazinul ne oferă, online, întreaga gamă de materiale de construcție de care avem nevoie pentru a începe lucrările – de la materiale pentru structura si fundatie, pana la instalatii sanitare si amenajari exterioare – dar ne și ispitește cu un concept unic in România.

produse-vindem-ieftin

Ce căutăm noi? O manieră comfortabilă de a cumpăra rapid și la preț decent tot necesarul de materiale, dintr-un singur loc și fără drumuri bătute prin diverse depozite. (Sincer, cred că asta am fi căutat și dacă n-am fi fost condiționați de surpriza cu cârjele!)

Ce ne oferă vindem-ieftin.ro? Ei bine, ne oferă marele avantaj de a comanda absolut totul din același loc, la prețuri negociate special. Întrucât necesarul de materiale e foarte mare și alegi să dai o comandă centralizată, ei negociază pentru tine direct cu producătorul, putând obține reduceri de până la 10-30% comparativ cu prețurile pe care le practică marile magazine de profil. Mai mult, te consiliază gratuit și îți oferă informații practice despre produsele de care ai nevoie. Și zău că e bine să mergi pe mâna unor specialiști când vine vorba de construcții!

Pe mine personal m-a bucurat ideea că pot comanda exact ceea ce am visat, nefiind obligată să mă mulțumesc cu ce are un anumit magazin pe stoc sau cu produsele pe care vrea să le ruleze cât mai rapid. Ok, poate nu e un detaliu care să facă diferența cât e casa la roșu, dar devine un avantaj atunci când ajungi la amenajari interioare. În magazine găsești în general „ceea ce se vinde”, adică ceea ce are toată lumea, pe când dacă alegi să comanzi direct de la producător ai acces la o gamă mult mai variată și mai deosebită de produse.

Ce avantaje iti aduce (1).png

În schimb, iubitul meu cu picior de fier a fost atras mai degrabă de promisiunea că materialele nu vor fi depozitate prin cine știe ce depozit obscur, riscând să sufere tot felul de accidente de manipulare sau reambalare, ci vor fi livrate direct de la fabrică pe șantierul nostru, în cel mai scurt timp și evitând costurile de depozitare intermediară.

Episodul 4: În care tragem linie și ne felicităm pentru marea descoperire

Trei zile și trei nopți am tot făcut liste și am studiat opțiunile găsite. Am întrebat de asemenea în stânga și-n dreapta, prin grădina unor prieteni mai experimentați ca noi. Unii ne-au povestit despre meseriașii lor care le-au recomandat niște produse de calitate îndoielnică doar pentru că erau cele cu care aveau ei mai multă experiență pe partea de manoperă. Alții ne-au dat excelul lor cu costurile finale ale construcției unei case, în varianta achiziționării din hypermaket, și ne-am îngrozit văzând numărul de zerouri.

Ne-a fost clar ca lumina zilei că trebuie să minimizăm costurile apelând la cea mai inteligentă soluție de pe piață și… din fericire suntem încrezători că am și găsit-o.

vindem-ieftin concept

– Iubita, ce bine că am găsit eu site-ul ăsta! E fix ce ne trebuie acum!

– Uhmm… da, este, dar cum adică l-ai găsit tu? Eu l-am găsit și ți l-am trimis pe WhatsApp.

– Nu cred, nu îți mai amintești tu bine.

Inspir adânc și decid să las lucrurile așa. La urma urmei, discutiile despre cine are și cine nu are dreptate nu mai sunt de mult o surpriză în relația noastră.


Detalii tehnice:

* Articol scris pentru Spring Super Blog 2018

* Sursa foto: pixabay.com, vindem-ieftin.ro, editare personală

Logo-VindemIeftin-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: