Revelația săptămânii: Travelminit. Site-ul de rezervări online unde poți folosi și tichete de vacanță!

Știi senzația aceea spontană de bucurie care te învăluie atunci când primești un cadou neașteptat? Ei bine, asta am simțit atunci când șeful meu m-a anunțat că voi primi un bonus de performanță la final de lună, iar când colega de la HR a venit să îmi înmâneze plicul, aproape am leșinat de emoție.

L-am deschis cu grijă, să nu care cumva să-mi scape vreo bancnotă pe jos și să mă invidieze colegii. Numai că … surpriză! In plic nu erau bani… ci tichete. Mai exact, o specie nemaivăzută de tichete. Nu erau cele clasice, de masă, cu care eram deja obișnuită, ci unele noi: tichete de vacanță.

Prima reacție a fost de șoc. Ce? Cum? Cine a mai auzit de concediu plătit cu bonuri? Eu știam că relaxarea se cumpără doar cu bani, nu și cu vouchere. Îmi explică și mie cineva?

Cum funcționează plata cu tichete de vacanță prin Travelminit

Domnișoara de la HR mi-a văzut figura nedumerită, așa că s-a așezat comod și a început să-mi explice pe îndelete. Și pentru că m-a entuziasmat foarte tare ce-am aflat, o să-mi permit să duc povestea mai departe.

Tichetele de vacanță sunt niște bonuri valorice pe care le pot oferi firmele pe post de beneficii. Cu aceste tichete, poți acoperi servicii de cazare în cadrul unităților care le acceptă. Și pentru ca totul să fie simplu și să nu faci tu pe detectivul, aflând cine acceptă și cine nu, a apărut și o platformă online, numită Travelminit pe care poți foarte ușor să-ți găsești opțiunea perfectă de cazare. Că doar există acolo peste 1500 de unități, pentru toate gusturile: cabane, hoteluri, pensiuni, pe toată suprafața României ba chiar și-n Ungaria.

Iată cum funcționeză procesul de rezervare online, în doar 3 pași simpli:

Planul de vacanță: cazare, masă și distracție!

Imediat ce m-am lămurit că folosirea tichetelor este foarte simplă, am început să caut pe Travelminit o opțiune de cazare perfectă pentru mine. La drept vorbind, surpriza a venit la fix, căci tot vorbeam de ceva timp cu soțul să petrecem câteva zile de relaxare la munte. Iar cu cei 1450 de lei primiți ca bonus sub formă de tichete, chiar puteam rezerva o cazare de calitate.

Partea cu alesul a fost cam dificilă, pentru că oferta de pe site e variată iar eu mă cam entuziasmez când am multe opțiuni 😀 . După ce m-am gândit și razgândit de 100 de ori, am ales o cazare în Brașov, La Maisonnette, chiar în Piața Sfatului. O cameră standard pentru 2 persoane și un copil, pentru 6 nopți și cu mic dejun inclus, ne costă 1500 de lei. Îmi voi folosi așadar toate tichetele, rămânând să mai achit acolo cash diferența de preț.

La Maisonnette, Brașov

De ce am ales Brașovul? Pentru că dacă există un oraș în care m-aș muta chiar mâine, Brașov este acela. Dar cum n-am curaj să renunț la tot și să o fac, măcar în vacanțe să profit de frumusețea acelei zone.

În primul rând, o să avem multe de făcut chiar în oraș. Deși sună neobișnuit, vreau să o duc pe Olivia la un concert de orgă în Biserica Neagră. De când s-a apucat de pian, îi place foarte mult să audă muzică clasică și sunt convinsă că acustica bisericii va fi ceva foarte impresionant pentru ea.

Apoi, vom urca cu telecabina până sus, pe Tâmpa. Culmea e că deși am fost în Brașov de nenumărate ori, asta n-am făcut niciodată. Sus pe munte se pot face niște drumeții ușoare, așa că le-am inclus și pe ele în program. Drumul Serpentinelor sau Drumul Cavalerilor sunt trasee care pot fi parcurse fără probleme chiar și de amatori ca noi, iar pentru copii sunt ocazii perfecte de explorare a naturii.

Sigur vom trage o fugă și până la Canionul 7 Scări, aflat foarte aproape. Nu știu dacă Olivia se va încumeta să urce treptele, dar peisajul e superb chiar și dacă alegi traseul mai ușor și urci până la Cabana Piatra Mare. E acolo sus o poieniță fermecată, care merită tot efortul.

Vom încerca să intercalăm plimbările în natură cu atracțiile pentru copii. Și, din fericire – sau din păcate pentru buzunarul nostru 😀 – Brașovul e super ofertant. N-avem cum să ratăm Superland, cel mai mare loc de joacă, dar nici Paradisul Acvatic, pentru o bălăceală pe cinste.

De plan sunt satisfăcut, ce rămâne de făcut?

Păi, nimic altceva decât să-mi anunț și familia că mergem în vacanță. Am făcut deja o tradiție din a întocmi un album foto după fiecare concediu petrecut împreună, și prevăd niște poze una și una.

Apoi, cred că o mă ambiționez și mai tare la birou, pentru a beneficia de bonusul de performanță și semestrul viitor. Chiar dacă nu am prea multe zile de concediu de luat în perioada următoare, tichetele de vacanță sunt valabile 1 an și pot fi folosite și în tranșe, ceea ce îmi dă o flexibilitate foarte mare și o mulțime de opțiuni. Iar eu când am opțiuni, îmi vin multe, prea multe idei. Am mai zis? 😀

Cam atât pentru astăzi, revin cu poze la cald.

Voi ați folosit tichete de vacanță? Dacă da, orice sfaturi sunt bine venite. ❤


🌟Text înscris în competiția SuperBlog

🌟Sursa foto: travelminit.ro, pixabay.com și materiale vizuale realizate personal.

Un gând despre „Revelația săptămânii: Travelminit. Site-ul de rezervări online unde poți folosi și tichete de vacanță!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑