Un credit ipotecar se obține ușor, dacă știi să alegi cel mai bun ajutor

Poate că anul 2020 n-a fost bun pentru toată lumea, dar nici n-a fost rău în totalitate. În ciuda crizei sanitare, românii au continuat să viseze și să se gândească la viitor, iar domeniul creditării și-a menținut trendul ascendent. Nu e de mirare că, potrivit unui articol publicat recent pe Forbes România, AVBS Credit – cea mai mare companie românească din domeniul brokerajului bancar, cu capital 100% românesc – a încheiat anul cu un bilanț de intermediere de credite de peste 300 de milioane de euro, acumulat pe parcursul celor 13 ani de activitate.

Dintre acestea, cea mai mare pondere o ocupă creditele ipotecare și de tip Prima Casă / Noua Casă:
aproximativ 80% din total. O statistică deloc surprinzătoare, dacă fac apel la experiența personală și mă gândesc că apartamentul în care locuiesc în prezent a fost obținut în același mod. Iar acum, pe fondul pandemiei, am început să visez cu ochii deschiși la o casă în București, care să-mi ofere mai mult spațiu și mai multă libertate, și pe care nu o pot dobândi decât contractând un nou credit ipotecar. Cel vechi e deja plătit :).

Dorința de a obține un credit vine, într-un fel, din experiența părinților mei. Eșecul lor reprezintă motivația mea. Când eram mică, în preajma revoluției, ai mei aveau o sumă de bani suficient de mare, cu care plănuiau să își cumpere o mașină. Le mai lipsea doar foarte puțin, dar pentru ei termenul de împrumut era unul complet negativ. Cu siguranță n-aveam toate detaliile despre opțiunea unui credit bancar. Așa că au preferat să aștepte până aveau să strângă acei bani pe cont propriu – și au așteptat până când istoria și inflația au făcut ca banii să le ajungă doar de… un televizor color. Cam așa s-a încheiat, prematur, istoria de (ne)achiziție a primei noastre mașini. True story.

(Sursa foto: pixabay.com)

Ce este un broker de credite?

Un broker de credite nu este altceva decât un aliat care te poate ghida prin labirintul mereu schimbător al creditelor.

Iată ce câștigi apelând la o companie de brokeraj bancar, comparativ cu accesarea unui credit pe cont propriu:

✌️ TIMP: Brokerul cunoaște toate ofertele de credite existente pe piață, te scutește de timpul pe care ar trebui să-l investești pentru a analiza tu fiecare bancă în parte

✌️ ÎNCREDERE: Brokerul îți analizează profilul și îți propune soluția de creditare optimă

✌️ RELAXARE: Brokerul se ocupă de tot ce înseamnă birocrație: de la întocmirea dosarului de credit până la etapa semnării contractului de credit de către tine

✌️ SIGURANȚĂ: Cu ajutorul unui broker de credite, aprobarea împrumutului este aproape garantată

Dacă vrei să afli în profunzime ce înseamnă un broker de credite, îți recomand acest interviu foarte informativ, care îți poate răspunde la toate întrebările:

Servicii gratuite de intermediere credite – cum e posibil?

Nu am analizat toate companiile de brokeraj financiar, dar AVBS Credit oferă servicii absolut gratuite clienților lor. Nu trebuie să-i privești ca pe niște agenți imobiliari care îți cer comision pentru intermediere.

Nu există niciun comision pentru clienți!

De ce? Pentru că:

🌟 Compania de brokeraj lucrează în parteneriat cu băncile și IFN-urile din România;

🌟 Băncile comisionează brokerul pentru fiecare dosar de credit intermediat cu succes;

🌟 În plus, în anumite cazuri, dacă profilul clientului este unul de top, brokerul de credite poate obține de la bancă o diminuare a dobânzii creditului clientului respectiv.

Credite ipotecare prin AVBS Credit

După cum scriam la început, cele mai multe credite intermediate sunt cele ipotecare. Poate și pentru că o casă e o decizie importantă, care presupune o investiție serioasă, actele necesare sunt mai multe, procesul de aprobare mai complicat, deci e normal să te folosești de tot ajutorul pe care îl poți găsi.

Poate te întrebi care e diferența dintre un credit ipotecar și unul imobiliar. Ei bine, află că în cazul creditului ipotecar proprietatea pe care o cumperi e ea însăși ipotecată în favoarea băncii creditoare. Atunci când termini de achitat creditul, ipoteca se radiază și proprietatea devine a ta. În cazul unui credit imobiliar, poți garanta împrumutul cu alte imobile, aflate în proprietatea ta sau a unor rude de până la gradul 2, inclusiv.

Creditele ipotecare pot fi configurate pe perioade de până la maximum 35 de ani, cu posibilitatea rambursării anticipate parțiale sau integrale în orice moment, beneficiind de sume de până la 1.000.000 EURO (sau echivalentul în RON). Ai nevoie de un avans de minimum 15% din valoarea imobilului pentru creditele în RON sau minimum 25% pentru cele în EURO. Însă cel mai important este să alegi oferta de creditare potrivită ție, pe care să o poți obține rapid și în cele mai bune condiții cu ajutorul unui broker de credite.

Planuri de viitor

(Sursa foto: pixabay.com)

Planurile de viitor sunt mari și ambițioase. Vreum un Husky, deci avem nevoie de o casă cu curte, eu nu vreau să fie în afara Bucureștiului și să depind de mașină, deci e musai să fie undeva relativ aproape de metrou… și dacă s-ar putea să nu schimbăm deloc zona în care locuim acum, ar fi ideal.

Nu e deloc ușor să găsim ceva care să corespundă tuturor acestor criterii, așa că vom avea serios de treabă în 2021. Tocmai de aceea, măcar soluția de creditare o vom lăsa pe mâna specialiștilor.

Sper totuși că Husky-ul va apărea în viața noastră cât mai curând ❤️ !


AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: