Raftul cu Miresme, o recomandare de cosmetice cu ingrediente naturale

Știu că n-am blog despre cosmetice sau alte produse de înfrumusețare și că nici nu mă pricep prea tare la acest domeniu, dar m-a lovit brusc dorința de a recomanda și altora o gamă de produse căreia i-am devenit fidelă după prima întrebuințare.

Gama cu pricina le aparține celor de la Raftul cu Miresme, iar produsele lor se găsesc fie online pe site-ul propriu, raftulcumiresme.ro, fie în magazinele listate aici.

De ceva vreme încoace, încerc să îmi aleg cu mai multă atenție produsele pe care ajung să le pun pe piele. Evident, caut să elimin pe cât posibil substanțele artificiale, obținute în laborator, și să mizez pe ingrediente naturale. E greu să găsești astfel de produse iar dacă le găsești, e greu ca ele să ajungă la performanțele sau la textura celor mai „artificiale”. De-asta m-am și îndrăgostit de Raftul cu Miresme. Pentru că nu numai că mă încântă ceea ce scrie pe etichetă, dar îmi place și textura, și mirosul, și efectul.

raftul cu miresme 1

Prima dată am descoperit demachiantul și mirosul lui genial de citrice. Dacă înainte demachierea era așa, ceva ce știam că trebuie făcut, acum e efectiv o plăcere. Îmi place să simt mirosul delicat și uleiul care îmi intră în piele. Eu zic cu greu cuvinte mari, dar serios că mi se pare un răsfăț. Același sentiment și vizavi de crema de față, mai că îmi vine să o mănânc. N-are nici miros nici aspect de produs de laborator. În ultima mea comandă m-am aruncat și la o cremă specială pentru zona ochilor, nu de alta dar dacă ar fi un singur lucru pe care l-aș putea schimba la mine, acela ar fi cearcănele 🙂

Demachiantul este uleios, căci are în compoziție foarte multe uleiuri naturale, la fel și cremele. Dar se absorb foarte bine și foarte repede în piele, nu lasă senzația de față grasă, ci doar o adiere plăcută.

raftul cu miresme 3

Prețurile nu-s mici, dar mie una astfel de produse îmi par o investiție. Oricum le folosesc luni de zile, așa că prefer să dau mai mult pe ceva de calitate, decât câțiva lei pe substanțe ale căror nume nu pot să le pronunț. Și sunt în căutare de alte astfel de produse, în special gel de duș sau șampon cât mai non-chimic cu putință. Așa că dacă are cineva recomandări, promit să le testez.

Închei cu o poză artistică făcută de Olivia. I s-a părut ei că așezarea pe orizontală a cremelor și a demachiantului e lipsită de originalitate și de viziune. Așa că, iată „turnul”:

raftul cu miresme 2 Altfel, nu? 🙂

4 gânduri despre „Raftul cu Miresme, o recomandare de cosmetice cu ingrediente naturale

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: